alexandra

”Det är high five i korridorerna”

 

– Vi får en del kommentarer från gäster att det märks att frukostteamet är sammansvetsat, trivs med varandra och att det smittar av sig på gästerna. Det är precis där vi vill vara, säger Alexandra.

 

Halv sex varje morgon är hon på plats vid frukosten på Clarion Hotel Malmö Live. Hon ser till att allt och alla är redo och håller ställningarna fram till dess att sista lunchgästen har gått hem.

– Det bästa är att man får vara med och starta gästernas dag och att man faktiskt har en möjlighet att påverka den positivt. Med en god frukost och härlig stämning kan man vända en dålig dag till en bra.

 

Alexandra kommer från Jönköping och var med och startade upp Vox Hotell, numera en del av Clarion-koncernen. Sedan kom kärleken.

 

– Jag träffade jag en kille via en nätdatingapp och ett tag senare kom en liten bebis och då hamnade vi i Malmö.

 

Kort efter mammaledigheten började hon sin tjänst på Clarion. Tack vare den välkomnande atmosfären hon möttes av från alla nya kollegor blev hon snabbt varm i kläderna.

 

– Jag var jättenervös första gången jag kom hit. Men trots att det är ett så stort hotell kände jag mig varmt mottagen av alla här. Man känner inte av den där uppdelningen mellan de olika avdelningarna som man kan göra på andra arbetsplatser. Det är high five i korridorerna, alla hälsar och tar emot dig väldigt väl. Jag var en i gänget från första dagen egentligen, och det har jag aldrig varit med om innan.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle