Anthony

”Lämnar inget åt slumpen”

 

Om något går sönder på hotellet är det Anthonys jobb att laga det. Och han är inte den som lämnar saker åt slumpen.

 

– Det värsta som kan hända när du checkar in på ett hotell är att det är något fel med rummet. Jag vill inte att gästerna ska ha en dålig upplevelse här. Så när jag lämnar för dagen vill jag vara säker på att så mycket som möjligt fungerar.

 

– Allt kan inte vara rätt, fortsätter han. Men jag stannar så länge det krävs för att så mycket som möjligt ska vara det.

I slutet av 1990-talet flyttade Anthony till Sverige från norra London – eller ”den rätta sidan av stan, Tottenham Hotspur–sidan”, som han säger. Han beskriver sitt första intryck av Sverige som aningen kyligt.

 

– Jag hade mina engelska vinterkläder på mig när jag reste. Och när jag kom ut från flygplatsen tänkte jag att det här kan ju inte vara på riktigt – det var iskallt trots att jag bar vinterkläder. Sedan dess köper jag alltid mina vinterkläder i Sverige.

 

Att komma från kosmopolitiska London till Helsingborg var en omställning på många sätt. Men idag har han svårt att tänka sig något annat.

 

– Storstaden har sina fördelar men i Helsingborg är det färre människor och mindre trängsel. Här har jag har ett större hus, större trädgård och får till och med använda gräsklipparen på sommaren.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle