ELLinor

”Bryter isen med fuldans”

 

Elinor kommer från Värmland och har bott i Uppsala sedan 2009. Hennes sevitrisområde här på Clarion täcker frukost, lunch och konferensfika.

 

Hon kom hit genom en praktikplats via arbetsförmedlingen men det tog inte längre än fem dagar förrän Elinor började jobba extra.

– Jag har ju jobbat på små vägkrogar i Värmland och sprungit runt, så jag antar att det syntes.

 

Det bästa med jobbet är hennes kollegor berättar hon. Sammanhållningen och stämningen gör att det inte nödvändigtvis känns som en arbetsplats.

 

– Vi är som en enda stor familj skulle jag vilja säga. Jag älskar mina kollegor. Älskar, älskar, älskar mina kollegor. Det är därför jag kommit tillbaka efter jag varit mammaledig två gånger.

 

Privat är Elinor en ganska blyg person. När hon kom till Clarion var hon ny i staden och kände ingen här och sade i början inte mycket mer än ”hej” och ”hej då” under dagarna. Men med hotellets avlsappnande atmosfär har hon hittat sitt sätt att öppna upp sig.  

 

–  Fuldansa är ett sätt att få mig att slappna av och vara den jag är. Det är inte snyggt men gästerna ler åt mig i alla fall. Jag måste fjanta till det lite för att bryta isen. Får man någon att skratta känns det lättare tycker jag.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle