emil

”Checkade in hotellets första gäst”

 

Emil har varit med sedan hotellet öppnade i maj 2015. Och han är stolt över att ha checkat in hotellets första gäst.

 

– Jag kan nästan säga att det var jag, vi hade tre receptionister så jag var antingen nummer ett, två eller tre i alla fall, säger han.

 

Som många andra kom Emil till Clarion via en av hotellets talangjakter.

– Jag sökte, blev kallad och gick upp på scen. Du hade två minuter på dig att göra någonting för att presentera dig själv. Någon jonglerade, någon bakade. Jag pratade om mig själv.

 

För att vara säker på att juryn skull lägga honom på minnet gjorde Emil en egen version av Petter Stordalens egen reklamfilm för talangjakten.

 

– I filmen önskade han att man skulle ”komme som ditt beste deg” och fibblade med någon kartongskylt. Så jag fibblade också med en kartongskylt som det stod ”Hire me” på ena sidan och ”Please don’t fire me” på andra.

 

Emil fick jobbet och började på hotellet som extrapersonal. Det dröjde inte längre innan han fick en fast tjänst i receptionen och kort därefter blev han shift leader. Idag är Emil assisterande receptionschef.

 

– Malmö Live är ett stort och riktigt häftigt hotell. Det händer något här varje dag men aldrig samma sak. Det kan vara heliumballonger eller livestreamade kungliga besök. Det är det häftigt att få vara en del av.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle