jessica

”En sagovärld”

 

Sedan Jessica startade sin restaurangkarriär som 18-åring på ett hotell i Stockholm, har hon känt hotellvärlden locka.

 

– Det är den där känslan av att få vara en del av gästens upplevelse, från att de vaknar på morgonen och att de går och lägger sig på natten och man får säga godnatt och sov så gott, till att man där på morgonkvisten igen, säger Jessica.

Att få ta del av det, att inte bara ta emot folk för en middag och sedan säga hej då, är en speciell upplevelse för henne.

 

– Det är som att vara i en liten bubbla. Det är som en egen sagovärld man springer runt i här.

 

När tjänsten på Clarion Hotel Wisby dök upp efter tio år som restaurangchef på en mindre restaurang i Visby, var det därför ingen tvekan om att hon skulle söka. Idag ansvarar hon för restaurangen Kitchen & Table, för hotellets bankettavdelning och frukost. Och det är en speciell plats, tycker Jessica.

 

– Det är atmosfären, hela känslan. Vi har stora bankettsalar och en restaurang som känns helt unik. Det finns något för alla på det här bygget. Oavsett vad det är för typ av evenemang så går det att forma och skapa något som passar alla.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle