JETTE

”Hjärtat på rätt ställe”

 

Jette har jobbat hela livet med hotell och turism. Det är en levande arbetsplats, klippt och skuren för någon som brinner för att träffa nya människor, likt Jette själv, menar hon.

 

– På något sätt har jobbet blivit som en hobby. Jag vaknar upp på morgonen och känner att wow, nu ska jag iväg, säger Jette.

– Det är något nytt varje dag, fortsätter hon. Du träffar både kollegor och gäster från många olika länder och får tillfälle att använda de språk du kan.

 

När hon kom till Clarion första gången hade hon aldrig satt sin fot i någon av koncernens hotell. Varken som anställd eller gäst.

 

– Jag kände med en gång att alla verkade vara så glada och att de anställda hade så roligt med varandra. Det kändes som att det är här jag vill vara.

 

Det är den genuina servicen som gör det, anser hon.

 

– Personligheten. Att vi är så familjära och samtidigt proffsiga. Man är inte en i mängden som gäst utan man får den där speciella servicen. Och vi är här för att vi vill vara här. Vi vill ge gästerna de här som vi kallar för passion. Den här personliga servicen som man brinner för, säger hon och avlutar:  

 

– Vi har hjärtat på rätt ställe.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle