Lindha

”Lagar omtalade omeletter”

 

Lindhas stora passion är goda smaker. Något hon har med sig från barndomen. Mamma, pappa, farmor och mormor är alla duktiga i köket, berättar hon.

 

– Ända sedan jag var liten har mamma och pappa varit noga med att jag ska få smaka allt jag pekar på. Alltid när mina kompisar kommer hem säger de att de är som att vara på restaurang för min mamma och pappa alltid var så duktiga att laga, berättar Lindha.

Och enligt Clarions gäster själva, förvaltar hon sina föräldrars arv med galans.

 

– En gång kom det fram en kvinna från SAS till mig och berättade att vår frukost och våra omeletter var en riktig snackis på deras flygplan.

 

Och nog vet hon hur den perfekta omeletten ska tillagas:

 

– Stek lite grönsaker i lite olja och salt och peppar, låt stå ett tag. Ha i ägg och kanske lite god ost. Ha inte för hög temperatur, och låt den stå ett tag igen – jag vill hellre att den ska vara krämig än för hårt stekt. Toppa med gräslök, ärtskott eller dill.

 

Lindha sökte sig till Clarion via hotellets talangjakt, fick komma och provjobba och dagen efter var jobbet hennes.

 

– Här är alla så himla duktiga. Man får smaka på något gott varje dag här.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle