Matilda

”Mamma fick mig hit”

 

Som Meeting and event coordinator är Matilda med och styr alla stora event, fester och middagar på Clarion Hotel Arlanda Airport. Hennes jobb handlar mycket om att hitta lösningar på de olika förfrågningar som kommer in. Kärnan är dock att bemöta gäster - och gärna omvandla en dålig dag till en bra. Då är det viktigt att vara personlig och låta mötet ta sin tid, menar hon.

– Jag kan uppleva att om jag möter någon som är stressad vill man bli klar fort så att man inte ska störa personen något mer. Men istället försöker jag stanna upp och prata lite, visa att jag ser den personen mer.

 

Matilda bor inte långt från hotellet. Hon berättar att Clarion är ett attraktivt ställe i området. Det gäller inte minst i hennes egen familj.

 

– Min mamma älskar hela Clariongrejen och känslan som finns är här och att vi har så mycket saker som hela tiden händer. Hon är här varenda gång. Hon ska hit imorgon!

 

När Matildas mamma fick nys om en ledig tjänst på hotellet var det ingen tvekan för henne om att Matilda skulle söka det.

 

– Det var en tjänst ute som welcome office agent. Hon skickade mig ett sms och sa: ”det här måste du söka”. Så jag tänkte, varför inte.

 

Sagt och gjort, idag är hon tacksam för hennes mammas påtryckningar.

 

– Jag ångrar det verkligen inte. Mamma brukar säga att det är hennes förtjänt att jag har det här jobbet, och så är det verkligen. Så tack så mycket mamma.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle