nadia

“Gästis-bästis”

 

Nadia besitter en brokig skara talanger. Från att ha varit reclaim the city-demonstrant och aktiv ung vänster-politiker till bartender och DJ, är hon sedan fyra år tillbaka guest relation manager på Clarion Hotel Sign.

 

–Jag titulerar mig hellre som gästis-bästis, det låter roligare, säger hon.

 

När hon ska beskriva en vanlig dag på jobbet säger hon att det inte finns någon sådan.

– Det handlar först och främst om gästerna. Mitt jobb är att se till att våra gäster lämnar oss nöjda. Det betyder att de ska dansa när de går härifrån. Sedan beror det på vad dagen erbjuder.

 

Service och relationer har alltid varit den röda tråden i Nadias karriär. Förutom bartender och gästis-bästis har hon även arbetat som receptionist och arbetsledare.

 

– Det är det jag trivs med. Det bästa med mitt jobb är relationerna jag skapar med gästerna och personalen.

 

Hon kom först till Clarion omkring 2010 och hon berättar att hon skulle ha svårt att lämna idag. Men hennes tid här kunde ha blivit väldigt mycket kortare.

 

– Jag blev rekommenderad till Clarion av en tidigare kollega, men lagom till att jag började hade barchefen slutat. Det hade gått förbi den nya chefen att jag just blivit anställd så hon hade hunnit anställa någon annan till min tjänst. Det slutade med att vi fick jobbet båda två och sedan dess har jag varit kvar.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle