Oliver

”Följer sin dröm”

 

Oliver är en realistisk drömmare. Han brinner för skådespeleriet och hoppas att en dag kunna leva på yrket. Men målet är inte att slå igenom och bli berömd. Åtminstone inte i första hand.

 

– Klart jag tänker på det, men när jag står på scen mår jag så bra så att det inte behövs något mer. Jag älskar det så mycket att jag är nöjd om jag får stå på den lilla teaterscenen någon kväll i veckan, berättar han.

Det var skådespelardrömmen som tog honom från Blekinge till Stockholm. Efter två års teaterstudier i huvudstaden började han som konferensvärd på Clarion Hotel Amaranten. Idag arbetar han parallellt som konferensvärd och skådespelare.

 

– Det är perfekt. Scenvanan hjälper mig mycket här och jag får utlopp kreativt genom att till exempel spela för musik för gästerna.

 

Som när han tillsammans med kollegan tillika musikalartisten Beatrice, spelade och sjöng några låtar i lobbyn.

 

– Vi har sagt att vi ska göra det länge men har haft så mycket att göra. Nu hann vi med fyra låtar i lobbyn och det blev succé. Vi såg gästerna komma ut från deras rum och frågade sig om det var någon trubadur som spelade. Men de insåg snart att det var ju bara killen som hjälpte till med datorn förut.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle