Oliver

”Yes Man”

 

Det dröjde inte länge efter att Oliver börjat jobba extra som nattportier på Clarion innan han fick en fast tjänst. Inom ett år frågade hans då nya chef om han ville börja dagtid istället.

 

– Jag hakade på det och har inte ångrat det en sekund. Det är full fart på dagen och man träffar mycket härliga människor, säger Oliver.

Faktum är att Oliver har hakat på det mesta han blivit tillfrågad sedan han kom till Clarion.  

 

– Jag har kört lite på principen från Jim Carrey-filmen Yes Man. När man får en fråga om att göra någonting ska man inte tveka utan man ska haka på. För vad är det värsta som kan hända?

 

Eftersom han alltid tackar ja har han upplevt saker både privat och på jobbet som troligen inte hade hänt annars. Som att spela in radioreklam för hotellets afterwork, eller som att följa med kollegan och vännen Modou till hans hemland Gambia.

 

– Han frågade mig ska du inte haka på till Gambia och som Yes Man kan man ju inte säga nej.

 

Sagt och gjort. Under tre veckor reste Oliver och Modou runt i Gambia. De träffade Modous familj och vänner och fick verkligen uppleva kulturen inifrån.

 

– Jag tror jag aldrig har träffat så många människor. Modou känner alla där nere, det är galet. Afrika är verkligen fantastiskt. Jag rekommenderar alla att åka dit minst en gång i livet.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle