Therese

”Det roligaste jobbet i mitt liv”

 

Första gången Therese kom i kontakt med Clarion var när hon hälsade på sin bror som arbetade på hotellet. Hon minns att hon tänkte att ”här vill jag också jobba”. Hon började som night manager i receptionen innan hon fick frågan att börja jobba i konferensavdelningen.

 

– Jag hade aldrig jobbat med konferenser tidigare och det var lite läskigt i början. Det är en stor konferensavdelning vi har här och det är under högt tryck.

Jobbet är det roligaste hon har haft i hela sitt liv, berättar hon.

 

– Inte en dag är den andra lik och det är det som är så härligt. Även om du vet vad du ska göra och har tydliga arbetsuppgifter så är dagarna helt olika och det kan bli helt galet.

 

En stor anledning till att så många trivs är Clarions ledord ”Passion”, tror Therese.

 

– Jag känner den när jag kommer till jobbet och kramar om min kollegor i korridorerna. När vi lämnar små söta citat och kärleksmeddelande till varandra. Eller när vi kraschar ett möte med ballonger och hattar och vi dansar och bjuder på energishots, säger hon och fortsätter:

 

–  Passion för mig är kärlek till jobbet, till våra gäster och våra kollegor. Passion för mig är att göra det med kärlek på riktigt med hela hjärtat, inte bara för att du måste.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle