TINA

”Vi dansar alltid på jobbet”

 

Med 25 år i hotell- och restaurangbranschen är Tina ett tryggt inslag på Clarion Hotel Amaranten. Efter att ha arbetat på olika hotell i Stockholm hamnade hon på Amarantens restaurang Kithen & Table. Hon berättar att det utan tvekan är det roligaste jobb hon har haft.

 

– Det är ju fun dining. Här får man vara sig själv, vara social och få en mer personlig kontakt med gästerna. Det är mycket roligare än till exempel fine dining som inte passade mig alls – jag pratar alldeles för mycket.

Samma avslappnade atmosfär råder bland kollegorna.

 

– Vi är väldigt familjära. Vi tar hand om varandra, vi kramar varandra varje dag när vi kommer till jobbet, vi frågar hur vi mår och lyssnar på svaret, säger hon och lägger till:

 

– Och så dansar vi alltid på jobbet.

 

Tina berättar att hon brinner för mötet med människor. För henne är arbetet väl utfört när hon känner att hon har gjort något gott får någon annan.

 

– Det är jätteviktigt att vi läser av gästen, vad de är för typ av personer och vad de är ute efter. Service och människor är det bästa jag vet. Idag vågar jag slå mig på bröstet och säga: Det här är jag bra på.

 

Det är också något hon hoppas att få utveckla ännu mer i framtiden.

 

– Jag skulle vilja jobba med kundrelationer. Att lära mig mer om det. Och jag tror att jag har en stor chans att utvecklas inom Clarion.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle