viktor

”Nästa utmaning, tack”

 

Victor är 28 år gammal och flyttade från Olso till Stockholm 2017. Mest för att balansera upp statistiken lite, berättar han.

 

– Det är så många svenskar som flyttar till Norge, så det var väl dags för en norrman att flytta åt andra hållet, säger han och skrattar.

På Clarion Hotel Sign är han gruppkoordinator vilket betyder att han håller reda på alla större grupper under hotellets events och konferenser. Även hemma i Norge arbetade han inom Clarion, dock på huvudkontoret.

 

– Jag gillar utmaningar och har en vinnarinstikt som gör att jag hela tiden jagar något mer. Det var egentligen det som tog mig till Stockholm. Jag kände att jag ville ha mer praktisk erfarenhet från att jobba på ett hotell. Jag hade ju bara suttit centralt innan.

 

Nästa utmaning hoppas Victor kommer i form av en chefsposition inom sälj på hotellet.

 

– Sälj triggar mig på många sätt. Som känslan av att få in en önskad affär, men också den psykologiska aspekten. Som säljare är man med och bygger upp förväntningar och tar fram behov. Många ser säljare som pushiga, men i mina ögon är det förmågan att skapa långsiktiga relationer som gör en duktig säljare.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle